Általános infók:

 

 

A túravezetések kezdőpontjára eljuthatsz a közös kisbusszal vagy egyénileg is.

A programon túravezetési díjat fizetsz, amelyért túravezetés szolgáltatásban részesülsz. 

Találkozzunk a túravezetés kezdőpontján. (Segítek odatalálni, ha nem a kisbusszal jössz).

Jelentkezéskor ennek a web oldalnak a Túranaptárában kisbuszos, és ott találkozós változatban is megtalálod a túravezetést, egymás alatt. Válassz közülük! Jelentkezésed a túradíj fizetésével lesz teljes, a te részvételed is így lesz biztos.

A túracsapat a beérkezett túradíj utalások sorrendjében telik meg. A túravezetés egyik legfontosabb célja felhőtlen, örömteli kikapcsolódás biztosítása Neked, a túratársnak. Ezt szolgálják a foglalási, fizetési szabályaink is.

A nem törzsutas túratársaktól is szívesen vesszük, ha megjelölik az eseményben, hogy „ott leszek”, és meg is osztják az eseményt. A törzsutasoktól (5 top-túra után, a hatodiktól) pedig ezt egyenesen… 🙂

A közös útvonal változhat, a jelentkezők lakhelyének későbbi ismeretében. Ne feledd, hogy a szolgáltatás amiben részesülsz, a túravezetés.  

Az utalt pénz számlára érkezéséről visszajelzést küldünk. Akadályoztatásod esetén a már befizetett összeg egy levonás kivételével beszámít egy általad tetszőlegesen kiválasztott későbbi túravezetés díjába. A levonás összege 3.000 Ft/túranap. Kevesebb mint 24 órával az indulás előtt túravendég által lemondott túravezetés díja nem számít bele más túrába, és nem jár vissza.  

A túrát más időpontokban is megrendelheted