Explorers vizitúrák

 

Az Explorers – Felfedezők csapatával együttműködésben szervezünk vizitúrákat hazánk legszebb evezős paradicsomaiban.

Szívesen látunk minden érdeklődőt Gemenci, Szigetközi, Dunakanyar-beli, vagy Tisza-tavi programjainkon.

Partnereink válogatott tapasztalattal rendelkező vezetők. A hajók a legmodernebb tengeri kajakok, magas minőségű kenuk, és a kiegészítők (mentőmellény, lapát, egyebek) is kielégítik a legmagasabb minőségi igényeket is.

Várjuk céges közösségek, baráti társaságok megrendelését egyedi túraigényekre, betétprogramokra!

SZÁLLÁS: A díj a szállást NEM tartalmazza.

 

Kajak-Jóga a Balatonnál 2.0. // Kayak-yoga retreat at Balaton:

Intenzív, teljes testi és lelki felfrissülés csendes meditációval, frissítő jógagyakorlással, két Balatoni kajaktúrával. Egyensúly, pihenés, csend, jóga, hullámok! Minden aktív egészségére sokat adó vendégünknek ajánljuk, a jóga és vizitúra tapasztalat előny, de nem elvárás 🙂

Nyárra egy új változattal készülünk és egy nappal tovább maradunk ezen a népszerű túrán, több jóga, több kajakos felfedezés, több csend és több a teljes nyugeszből. Ott tartunk, hogy erre a hétvégére amúgy mi is eljönnénk, ha nem mi tartanánk… Csütörtök este indul az hétvége egy kis közös megérkezéssel és vacsorával, majd pihentető relaxáció (egyesek el fognak aludni, de nem baj, erről is szól ez a hétvége) Ebben a hévégében sokminden van, amire szükségünk lesz utána (vagy előtte is?): aktív és passzív pihenés, sok-sok vinyasa/hatha jóga, vezetett meditáció, finom és könnyű vegetariánus ételek, kajakos felfedezős challenge, netán hullámok!!! Tapasztalt jógaoktatónk, Farkas Eszter (Sound Light Yoga) és legalább két túravezetőnk is gondoskodik az élményről, ami 3 nap alatt kikapcsol, feltölt, egyesek szerint kicserél, de nem mennénk bele jóslatokba 🙂

Ezt az csendes de aktív, újraindító hétvégét Bálványoson, a Szellős Rét meditációs és elvonulóhelyen tartjuk.

Jóga: Elbűvölő és tapasztalt vinyásza és akrojóga oktatónk, Farkas Eszter a résztvevők tudásához alakítja a jógagyakorlatokat, amelynek célja a belső egyensúly, az erő és a hajlékonyság gyakorlása, fejlesztése. Ki-ki szüksége szerint gyakorolhatja ugyanazon ászanák pihentetőbb vagy intenzívebb változatait. Vinyasa Flow/Ashtanga-alapú jógagyakorlás. Info Eszterről itt: https://www.facebook.com/soundlightyoga/

Meditáció: Esti és hajnali meditációnkkal az elcsendesülést és a befelé figyelést segítjük.

Kajak: Két kajaktúrát tervezünk a Balatonon: egy izgalmas és egy látványos átkelést a Balatonon, strandolással és egy giccses naplemente-nézőt a vízről. A péntek reggeli meditáció és reggeli után felkerekedünk, és 11-től kb. 17h-ig a Balatonon leszünk. Jó idő esetén átevezünk Tihanyba és bejárjuk a félsziget nyugati partjait, ahol megpihenünk, majd ebédelünk, és folytatjuk az utat a Félsziget keleti oldalán, ahol szintén megpihenünk, nyújtunk, lazítunk, majd visszaevezünk Szántódra. A terep nagyon változatos, a megtett távolság kb. 18-20km, időjárás függvényében. Ez kb. 4.5 óra evezés, ki- és beszállással, pihenéssel együtt 6 óra a teljes túra. A túrán vadonatúj egyes és páros tengeri kajakokat használunk. Két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

A napot finom, lazító jógával, meditációval és könnyű vegetariánus vacsorával, tábortűzzel zárjuk. Másnap reggel csak jógázunk, és aki akar kérhet masszázst* két képzett masszőrtől, majd ebéd és pihenés, szieszta. Estefele indulunk útnak a Balaton felé, ahol a vízről nézzük meg a könnyen giccsessé váló naplementét, persze csak jó idő esetén. Másnap meditációval, reggelivel, majd egy különleges jógaélménnyel, az egyensúlyt és az egymásra utaltságot fejlesztő akrojógával folytatjuk a napot és egy könnyű közös ebéddel zárjuk. Vasárnap estére kipihenve és talán pár új ismerőssel gazdagabban értek haza.
*Kérésre időpontot lehet foglalni masszázsra és gyógyító meditációra is, külön díj ellenében.

Időpont: 2018. június 28. csütörtök du. 18h-tól július 1. vasárnap kora délutánig
Helyszín: Szellős Rét, 8614 Bálványos, Petőfi Sándor u. 36/B.

Ha az Explorers Transporterrel jössz, találkozás 2018. június 28. csütörtök du. 16h Széna tér, az Arriba Taqueria előtt.
Ha saját autóval érkezel, találkozás a Szellős Réten (Bálványos, Petőfi Sándor u. 36/B.) 18-20h között.

A Programdíj résztvevőnként 54e Ft, amely tartalmazza a jógaoktatást/meditációt legalább négy alkalommal, az egész napos és esti kajaktúrát és az ahhoz tartozó felszereléseket, a vacsorákat, a reggeliket és a vasárnapi ebédet. A pénteki ebédet mindenki maga fizeti Tihanyban. Az ételek helyi, vegetariánus alapanyagokból készülnek.

A díj a szállást NEM tartalmazza. A szállás ára 7000 Ft/éj/fő kétágyas szobákban, vagy 3000 Ft/sátor. Ez a lenti jelentkezési lapban kiválasztható és helyben fizetendő. Ha igényled, a kényelmes Explorers Transporterrel oda-vissza tudunk Téged A Széna térről a Szellős Rétre szállítani, jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. Ennek díja személyenként 2500e Ft/út, oda vissza 5e Ft.

Kérjük, a túra díját minden esetben a túra megkezdése előtt, de legkésőbb június 20-ig átutalni ide:
Bruckner Zoltán e.v. 10101009-82112100-01002000. Fontos, hogy csak az utalást követően lesz biztos helyed a túrán.

A regisztrációt követően email címedre további információt küldünk. Jelentkezésed a díj időbeni befizetésével válik véglegessé.

Nyelvek: a jógafoglalkozások és túravezetés nyelve magyar és, igény esetén, az angol. További infót küldünk minden jelentkezőnek.

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottátok! Várjuk, hogy találkozzunk.

 

Érdekli a program? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ufbl form_id=”1″]