Rafting hétvége Szlovéniában

 

A 20 éve alapított HungaroRaft Utazási Iroda sok éves tapasztalattal rendelkező túravezetői nagy lelkesedéssel vezetnek be az élménysportok világába. Izgalmas programjaikon nemzetközi csapatuk szakértő felügyelete mellett feszegetheted korlátaidat és ismerkedhetsz meg varázslatos helyszínekkel, ahol a különböző nehézségű rafting és canyoning túrák mellett számos kihívással várjuk a gyerekeket és a hétpróbás kalandorokat egyaránt.

Szlovéniai bázisunk Bovecben, az élménysportok Mekkájában a szezon minden napján tárt kapukkal vár.

A vadvízi evezés, vagy rafting Szlovéniában minden korosztály számára elérhető. A Soča-folyó hosszan evezhető, melynek változatos szakaszai különböző nehézségű etapokat kínálnak a családosoknak és az adrenalin hajhászóknak. Rafting túráinkon tapasztalt, vizsgázott túravezetők garantálják a jó hangulatot és a biztonságos élményszerzést.

Két napos kombinált túrára hívlak a szomszédos Szlovéniába. Érintjük Olaszországot és Ausztriát is. Szombaton délután egy rafting túrával nyitunk Bovecben, az Isonzó folyón, majd még aznap, már szárazon, levezetésképpen egy rövidebb gyalogtúrát teszünk a Boka vízeséshez. Ez Szlovénia legmagasabb vízesése. Szállás családi panzióban, Bovec-ben.

A vasárnap délelőtt már Olaszországban talál minket, nagyobb gyalogtúrát teszünk a képeslapra illő Predil-tó és a Mangart-hegy körül. Ennek a tónak a képét láthatjátok a top-tura.hu csoportunk borítóképeként. A két nap során a magyar történelemmel kapcsolatos vonatkozásokkal is találkozunk. Aztán Ausztrián keresztül hazarobogunk.

 

Érdekli a program? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ufbl form_id=”1″]