Barion Pixel

Blog

Túrajátékok

TOP-TÚRA túrajátékok

Virtuális ösvények

Izgalmas szabadtéri rejtély. Megoldhatod társaságban is, vagy ha felkészültnek érzed magad rá, akkor magadban. Hogy mikor, azt is Te határozod meg. Jó szórakozást!

Mik azok a virtuális ösvények?

Valós bejárható útvonalak, amiken valóban végig tudsz menni (ha sikerül…). Amik virtuálisak bennük, azok az állomások információi, és maga a megoldandó rejtély. Ezeken a mobilod vezet végig. Túravezető sincs személyesen jelen, ezért nem szükséges időpontot sem egyeztetned vele.  Idővel egy adott helyszín feladatait is változtathatjuk. Érdemes tehát visszatérni!

Útvonalak

Jelenleg az első túraútvonalunk üzemel. Már dolgozunk a másodikon, és további 12 városban is tervezünk ilyet. Aztán a nemzetközi színtérre lépünk….

Most tehát Szolnokon várunk Téged első virtuális ösvényünkön. Ez a szolnoki vár egykori területén fut. Bár nem sok maradt a várból a történelem viharaiban, a játék most 1552-be repít vissza téged, amikor nagyon is álltak a falak és a bástyák. A játék Szolnokon indul, a Vártemplom és az Egészségház között, a bokrokkal körülvett kis téren. Ez a kiinduló- és végpont. A játékban Te vagy Nyári Lőrinc, a vár kapitánya. Egyszer csak egy fontos hírt kapsz. A feladat, amit meg kell oldanod, rejtélyes.  Abban az időben a törökök egyre terjeszkedtek Magyarország területén is. Ilyen vészterhes időkben kapitányként ki kell kivizsgálnod minden ilyen gyanús esetet! Elindulsz tehát a hír nyomán, és helyszínről helyszínre felgöngyölíted az ügyet. A végén visszatérsz a kiindulópontra, de már a megoldással a fejedben. Mi szurkolunk Neked!

Az ösvény hossza kb. 900 m. Leggyakrabban 30 és 45 perc között teljesítik, és nem mindig a gyorsabb jobban…

Hogyan tudsz jelentkezni a játékokra?

További kérdésekre a választ alul a Kérdések és válaszok részben találod. Ha pedig egyéb kérdésed van, akkor bátran küldj email a topturahu@gmail.com címünkre!

Aki a játékokat tervezi és szervezi:

Tárnai Csaba

A Top-tura.hu ökotúra vezető vállalkozás alapító-tulajdonosa.

Az általam vezetett túrákon értelemszerűen jelen vagyok. Szerettem volna ezek mellett egy másfajta szolgáltatást is nyújtani a Top-túra közösségének. Olyan izgalmas programot, amit saját idejüket beosztva, egyszerűen és könnyen járhatnak végig a túratársak. Így született meg a virtuális ösvény ötlete.

Kérdések és válaszok

Igen. Sőt előfordul, hogy anyukák, és még inkább apukák, jobban élvezik, mint a gyerekek… 🙂

Nem kell. Amikor neked alkalmas, belevághatsz a kalandba, és saját tempódban tudsz végig menni rajta. 

Bármennyien, nincs létszám korlát. Egy befizetett túráért egy időben korlátlan számban végigmehettek a túraösvényen. 

Inkább séta, csak nem neveztük el így. Vélhetően nem okoz majd gondot végigmenni. 

Lost your password?

A Top-túra elsősorban egy ökotúrákat vezető vállalkozás, saját közösséggel. A közösség nyitott, a túratársakból áll, és szinte bárki csatlakozhat hozzá. Az első túrád után velünk, már közénk is tartozol!

Telefonszám

E-mail cím